Bij het ontwerpen of inrichten van uw binnenruimte, voelen mensen zich vaak overweldigd door de grote keuze aan raambekleding. Moet u kiezen voor jaloezieën, zonwering of rolluiken? Dan zijn er binnen deze categorieën vele opties waaronder hout, aluminium, verticaal, paneel, Romeins, cellulair en geplooid. Hoe monteert u dat mooie uitzicht op een manier die bij uw designgevoeligheid past? Hieronder vindt u 5 populaire raambehandelingstrends om u te inspireren en u te helpen om van elk raam een brandpunt te maken.

 

Organische materialen

Natuurlijke geweven tinten in bamboe en luciferhout zijn populairder geworden. Ze laten diffuus natuurlijk licht binnen en voegen een milieuvriendelijk en organisch element toe aan elke ruimte. Naturals zijn neutrale producten die met elk ontwerp kunnen werken.

Pops of Color

Raambehandelingen bieden de mogelijkheid om uw ruimte op te vrolijken met kleurrijke of gedurfde prints. Oceanic blues en greens, stoffige grijstinten en paars, juweelsienen en rood zijn allemaal populaire paletten op dit moment. Uw raambehandelingen hoeven niet basaal te zijn: omarm het patroon en de kleur.

Strakke lijnen

Eenvoudige, gestroomlijnde silhouetten zijn op dit moment zeer trendy. Omdat de smaak van het ontwerp de neiging heeft om de nadruk te leggen op de schone en moderne, gestroomlijnde raambehandelingen maken de look compleet. Hedendaagse, grote stoffen paneelgordijnen zorgen voor de perfecte simplistische keuze.

Luxe stoffen

Deze designtrend zal diegenen aanspreken die de voorkeur geven aan luxe en verfraaiing boven eenvoud. Luxe stoffen zoals zijde, fluweel, damast, leer en suède voegen een gevoel van rijkdom en textuur toe aan een ruimte.

High-Tech

Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven en raambehandelingen zijn daarop geen uitzondering. Naast esthetiek kiezen steeds meer mensen voor hightech behandelingen. Met een afstandsbediening, een lichtschakelaar of een mobiel apparaat kunt u elke stijl van jaloezieën en zonwering bedienen. Technologie en gemak zijn in de mode.

Problemen met het vinden van de perfecte raambehandeling? Ons bedrijf heeft vele onzekere klanten geholpen bij het vinden van de juiste raambekleding voor hun ruimte.  Wij kunnen u helpen bij het maken van een goede keuze voor uw huis of bedrijf. A+ Blinds biedt hoogwaardige, op maat gemaakte raambehandelingen, zodat u precies datgene hebt wat u zoekt. De mogelijkheden zijn eindeloos: neem geen genoegen met minder.